Hapšenje u Svilajncu

Sletio autom s puta pa pobjegao: Ostavio povrijeđenog mladića (23) koji je ubrzo umro

  • Izvor: Telegraf
  • 16.04.2024. 19:06

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu uhapsili su M. Đ. (24) koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je smrtno stradao mladić (23) iz ovog mjesta.

Sumnja se da je on, sinoć oko 23,30 časova u selu Bobovo kod Svilajnca, vozeći automobil marke „alfa romeo“ u kojem se nalazio i  dvadesettrogodišnji mladić, sletio s puta, a potom pješice pobjegao.

Policija je pored automobila zatekla povrijeđenog dvadesettrogodišnjaka koji je potom prevezen u zdravstvenu ustanovu na ukazivanje pomoći, a u toku noći je i preminuo od posljedica povreda.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Despotovcu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?