Apatin

Sin mu je stradao na istom mjestu: Policajac je očajnički pokušavao da spase Dragana

  • 02.09.2019. 15:15

Dragan Ikonić (28) poginuo je juče na putu između Apatina i mjesta Prigrevica, kada je u krivini izletio na suprotnu stranu kolovoza, najverovatnije zbog neprilagođene brzine.

Kako saznajemo, čovjek koji mu je prvi pritekao u pomoć je policajac, čiji sin je stradao na istom mjestu. A koji je očajnički želio da spase život ovom mladom Apatincu.

Nažalost, Ikoniću nije bilo pomoći, jer je, vjeruje se, velikom brzinom izletio u traku za suprotan smjer i udario u desnu stranu automobila, nakon čega je odletio poprilično daleko.

Šta ga je navelo da pređe na suprotnu stranu kolovoza tek treba da pokaže istraga, a čekaju se i rezultati obdukcije. Spominje se mogućnost da je Dragan obilazio kombajn ili da se na tom putu našao i biciklista, a kojeg je obilazio putnički automobil, na šta Dragan nije računao tokom vožnje.

Ikonić je, inače, poznat u Apatinu kao motorista, cio život proveo je u ovom gradu, a njegov otac takođe je strastveni bajker.

Kako saznajemo, stradali motociklista nije bio oženjen.

STRADAO NA PUTU DO BOLNICE

Prema nezvaničnim informacija, uprkos silini udara, mladi motociklista ipak nije stradao na licu mjesta, već na putu do bolnice.

Automobil u koji je udario imao je italijanske registarske oznake, a kobna krivina u ovom mjestu zove se Kurjačica.

Riječ je o blagoj, ali nezgodnoj krivini kod ribnjaka na izlazu iz grada, nedaleko od Banje Junaković.

Zbog uviđaja na licu mjesta stvorila se velika kolona vozila.

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:45 Film

    ''''Film