PU Banjaluka

Šest osoba uhapšeno u Trnu, napali policajce

  • Izvor: ATV
  • 08.06.2024. 13:17

Šest osoba uhapšeno je u Trnu zbog napada na policijske službenike.

Kako saznaje ATV uhapšeni su Goran Bojanić, Stefan Bojanić i Nikola Bojanić iz Laktaša, Đurađ i Miloš Antonić i Nemanja Udovčić iz Banjaluke.

"Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, 08.06.2024. godine, lišili su slobode lica G.B., N.B. i S.B. iz Laktaša, i lica Đ.A., M.A. i N.U. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Teška noć za banjalučku policiju: Jedan poginuo, više povrijeđenih

Teška noć za banjalučku policiju: Jedan poginuo, više povrijeđenih

Naime, noćas oko 02,35 časova, Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno je da je u porodičnoj kući u mjestu Trn narušen javni red i mir bukom. Policijski službenici izašli su na lice mjesta, gdje su zatekli više lica, koja su verbalno i fizički napala policijske službenike, usled čega je pet policijskih službenika zadobilo tjelesne povrede, a jednom policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Protiv lica G.B. će biti pokrenut prekršajni postupak zbog počinjenog prekršaja iz člana 15. Zakona o javnom redu i miru, rečeno je iz policije.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, protiv navedenih lica biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivinom djelu. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: