Tragedija

Pronađeno tijelo Luke Vuksanovića! Nestao poslije udesa, pronašli ga mrtvog

  • 02.09.2024. 11:33

Tijelo Luke Vuksanovića koji je nestao kod Mladenovca pronađeno je danas, nezvanično saznaje Telegraf.

Njegova sestra je za Telegraf kratko rekla: "Luka je nađen".

Podsjetimo, Luka Vuksanović (26) iz Beograda doživio je udes 24. avgusta, prošle subote, od kada mu se gubi svaki trag.

Na lice mjesta su nakon 40 sekundi dotrčali gosti obližnjeg lanca brze hrane, ali mladića nisu zatekli u automobilu. Prednji dio automobila je bio oštećen, a u njemu su zatečene Lukine stvari, novac i telefon.

- Išao je kod prijatelja u Mladenovac, prema posljednjoj informaciji je pričao sa ženom na naplatnoj rampi i nakon te naplatne rampe se desio udes. 40 sekundi kasnije je naišla prva žena kolima, ljudi iz lokala su izašli i pritrčali, ali ga nisu našli na licu mjesta - rekli su brat i sestre nestalog mladića.

Potvrdili su za Telegraf da je u kolima bio sam, a rečeno je i da su se na automobilu otvorili svi erbegovi, ali da na njima nije bilo tragova krvi. Na automobilu je oštećen prednji dio i lijevi točak. U okolini udesa nalaze se kanali, tri bunara i visoko rastinje.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.