OJT Banjaluka

Preminuo Banjalučanin koji je autom udario u garažu

  • Izvor: ATV
  • 08.10.2024. 12:21

Banjalučanin B.N. (71) preminuo je nakon što mu je pozlilo za volanom, a potom je autom udario u garažu u banjalučkom naselju Lazarevo.

Kako su naveli u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, do saobraćajne nezgode je došlo jer je vozaču putničkog vozila pozlilo, te je preminuo. 

„U ulici Branka Popovića, Grad Banjaluka, dana 08.10.2024.godine, oko 04.40. časova, dogodila se saobraćajna nezgoda (slijetanje sa kolovoza) u kojoj je učestvovao B.N. rođen 1953. godine iz Banja Luke, koji je upravljao putničkim vozilom hjundai“, saopšteno je iz OJT Banjaluka. 

Izvršenim pregledom beživotnog tijela od strane dežurnog mrtvozornika utvrđeno je da lice B.N. preminulo zadesnom smrću.

Kako je ATV ranije objavio, nesrećni čovjek je autom udario u garažu. Na mjestu nesreće su intervenisali i vatrogasci.

„Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Simonović Aleksandar, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka“, dodali su iz OJT Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.