UKC Banjaluka  

Preminula žena povrijeđena u saobraćajci u Prijakovcima

  • 26.07.2019. 14:17

Žena čiji su inicijali N.Š, koja je 20. jula povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima, kod Banjaluke, preminula je od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Pacijent N.Š. (70) je, uprkos svim naporima ljekara da joj spasu život preminula juče ujutro u 9.45 časova", saopšteno je iz UKC-a. 

U saopštenju se navodi da je pacijent čiji su inicijali T.Š. (72), koja je u istoj saobraćajnoj nesreći zadobila opekotine na 30 odsto tijela, svjesna, samostalno diše i za sada u stabilnom stanju. "U toku su dalje dijagnostičke i terapijske procedure", dodaje se u saopštenju. 

Pacijent čiji su inicijali LJ.M. (67), kako se navodi, takođe, povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima primljena je u ovu kliniku, a zadobila je opekotine koje su zahvatile 20 odsto tijela, danas je operativno zbrinuta i stabilnog je zdravstvenog stanja. 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Prijakovci u subotu, 20. jula poginuo je Nikola Šukalo (74) iz Banjaluke, dok su četiri osobe povrijeđene. 

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil "fijat punto", koji se zapalio, a kojim je upravljao Šukalo i motocikl "honda", koji je vozio Zoran Mrđa (37/). 

Prilikom sudara, povrijeđena su tri saputnika u automobilu, kao i vozač motocikla. 

Svi povrijeđeni zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

  • 14:15 Film: Protiv divljine (12+) (R)

    '' Film: Protiv divljine (12+) (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.