U pratnji advokata

Predao se načelnik Han Pijeska Slobodan Đurić

  • 20.04.2021. 08:23

Predao se načelnik Han Pijeska Slobodan Đurić u pratnji advokata.

Kako je ATV ranije pisala, Đurić je osumnjičen za brutalni napad na Merseda Trbića, a nakon prijave policiji nalazio se u bjekstvu.

OJT se izjasnio da se radi o krivičnom djelu "Teška tjelesna povreda" i krivičnom djelu "Izlaganje opasnosti"

"Sinoć je oko 22 časa u Policijsku stanicu Vlasenica prijavio se osumnjičeni Đurić uz pratnju advokata. Nakon toga je lišen slobode i biće obavljena kriminalistička obrada. Sve ostale mjere i radnje će izvršiti po nalogu postupajućeg tužioca"; rekao je za ATV Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Podsjetimo, u Policijsku Stanicu Vlasenica prijavio se Trbić Mersed iz Sarajeva koji je naveo, da ga je u mjestu Bajrin kamen, Vlasenica, NN lice sustiglo sa vozilom beogradskih registarskih oznaka, koje je potom udarilo u njegovo vozilo "Reno", izvuklo ga vani i udarcima rukama i nogama nanijelo teške tjelesne povrede (konstatovano u UKC Tuzla).

Kako je ATV tada objavila, radi se o Slobodanu Đuriću, načelniku Han Pijeska.

  • 20:10 ATV Specijal: Crna Gora

    ''Zašto se politička situacija ne smiruje u Crnoj Gori? Zašto su Crnogorci dali zeleno svjetlo za rezoluciju u Srebrenici? Kome smeta Rezolucija o genocidu u Jasenovcu? Čija je današnja Crna Gora?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 23:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 23:20 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)