Prijedor

Povratniku u vršenju prekršaja u saobraćaju oduzeto vozilo

  • 28.05.2021. 10:35

Prijedorska policija je od osobe D.K. iz Oštre Luke privremeno oduzela teretno vozilo, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Iz Policijske uprave /PU/ Prijedor saopšteno je da je prilikom jučerašnje kontrole u Ulici kozarska u Prijedoru utvrđeno da lice D.K. vozi neregistrovano vozilo bez položene kategorije za upravljanje teretnim vozilom.

"Provjerom kroz službene evidencije utvrđeno je da je D.K. povratnik u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednost saobraćaja", saopšteno je iz PU Prijedor.

Istog dana policijski službenici ove uprave oduzeli su vozilo marke "golf" od lica M.N. iz Prijedora, nakon što je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje.

Provjerama kroz službene evidencije utvrđeno je da je M.N. povratnik u vršenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i da po osnovu neplaćenih kazni duguje preko 4.500 KM. Protiv lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. 

Tagovi:
  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: 1992 (16+)

    ''Serija: 1992 (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.