Tuga

Potresne riječi djeda nastradalog Stefana: Umjesto da kačim sliku sa tvoje svadbe, ja kačim umrlicu

  • Izvor: Blic
  • 08.07.2024. 15:20

Sahrana devetnaestogodišnjeg mladića, Stefana Mitrovića, iz Bataševa kod Mladenovca, održaće se sutra u 14 časova na gradskom groblju u Mladenovcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od njega.

Stefan je, podsjećanja radi, nastradao u petak u večernjim satima na putu za Amerić kada je potpuno izgubio kontrolu nad automobilom u kom je bio zajedno sa F. T. (19). Njegov suvozač je nakon nesreće odmah prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu i nalazi se u kritičnom stanju, dok su za Stefana samo mogli da na licu mjesta konstatuju smrt.

Njegova porodica teško je primila vijest o Stefanovoj preranoj smrti, već danima se opraštaju od njega na društvenim mrežama gdje pored njegovih fotografija, dijele i prizore stravične nesreće koju nije preživio.

Upozorenje građanima zbog najavljenog toplotnog talasa

Upozorenje građanima zbog najavljenog toplotnog talasa

– Dedino čedo, prerano si nas ostavio, umjesto da kačim sliku sa tvoje svadbe, ja kačim tvoju umrlicu. Odvezao si svoju posljednju vožnju i otišao na onaj svijet – napisao je deda poginulog Stefana.

Inače, još uvijek se utvrđuju sve okolnosti nesreće, međutim prema riječima mještana koji upozoravaju sve vozače na ovaj dio puta, mladić je poginuo, najvjerovatnije iz razloga što nije vidio uvalu na putu.

– Tinejdžer je išao iz Amerića, nije vidio uvalu na putu, koja ga je odbacila, udario je u most, prevrtao se i na kraju uletio u šanac. Auto je potpuno smrskan – pisali su mještani ovog kraja kod Mladenovca, piše Kurir.

Pratite nas i putem Vibera