Teslić

Policija pronašla drogu u fordu, uhapšen vozač

  • Izvor: ATV
  • 18.03.2024. 11:05

Teslićka policija uhapsila je J.K. sa područja ove opštine kod kojeg je pronađena određena količina droge.

Policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog automobila ford koji je bio zaustavljen pored lokalnog puta na području Teslića, a u kome se na mjestu vozača nalazilo lice inicijala J.K.

„Prilikom kontrole kod navedenog lica je pronađeno i oduzeto dva paketića sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, jedan paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, jedna metalna drobilica i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje opojne droge“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Navedeni je osumnjičen da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. 

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program