PU Zvornik

Policija demantovala da je bilo pokušaja otmice d‌jeteta u Zvorniku

  • Izvor: ATV
  • 07.11.2023. 16:27

Službenici Policijske uprave Zvornik su utvrdili da nije bilo pokušaja otmice djeteta u mjestu Ulice u Zvorniku.

Povodom navoda da je danas nepoznata osoba iz plavog kombija navodno pokušala oteti dijete, policija je identifikovala navedeno vozilo i lice D.L. iz Zvornika, koje je upraljalo istim.

Utvrđeno je da se navedeno vozilo zaustavilo na lokaciji u mjestu Ulice zbog propuštanja autobusa u saobraćaju, i da nije bilo nikakvog kontakta vozača sa d‌jetetom.

Policija provjerava navode o pokušaju otmice djeteta u Milićima i Čelopeku

Policija provjerava navode o pokušaju otmice djeteta u Milićima i Čelopeku

Iz policije napominju da ovaj događaj niko nije prijavio u PU Zvornik.

- U vezi sa prijavom lica S.A. iz Milića od juče da je nepoznato lice iz svog vozila pokušalo da slatkišima „namami“ njeno maloljetno dijete, policijski službenici preduzmanjem mjera i radnji do sada nisu potvrdili navode ove prijave, te nastavljaju dalji rad po prijavi - navodi se iz policije.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane i medije da ne šire neprovjerene i netačne informacije kojima se dodatno uznemirava javnost i diže panika.

"Policijski službenici PU Zvornik nastavljaju da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite građana, i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti na području PU Zvornik", navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)