Posljedice samoranjavanja

Podlegao vlasnik "Nafta-transa"  

  • 07.02.2019. 13:45

Radomir Savičić (73), vlasnik benzinske pumpe "Nafta-trans" u Banjoj Luci, podlegao je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od posljedica samoranjavanja. 

Savičić je juče pucao sebi u glavu u kancelariji koja se nalazi u sklopu benzinske pumpe "Nafta trans" u banjalučkom naselju Lazarevo.

Iako je imao prostrelnu ranu glave, on je davao znake života pa je prevezen u UKC Republike Srpske, gdje je hitno operisan. Njegovo stanje je bilo dosta teško i bio je priključen na aparate za vještačko disanje.

"I pored svih napora ljekara da mu spase život, pacijent je preminuo juče u 14.30 sati," Naveli su u UKC Republike Srpske.

Nakon prijave pucnjave, policija je izvršila uviđaj i utvrdila da u cijelom slučaju nema sumnje da je izvršeno krivično djelo, te da se radi o klasičnom samoubistvu.

Motiv zbog kojeg je Savičić sebi oduzeo život nije poznat, a u javnosti se spekuliše da je imao velikih finansijskih problema.

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.