Ugrožavanje sigurnosti

Prijedorčani pištoljem prijetili državljaninu Srbije

  • Izvor: ATV
  • 02.09.2024. 11:07

Prijedorčani D.P. i A.K. uhapšeni su zbog sumnje da su prijetili smrću državljaninu Srbije, pri čemu su bili naoružani pištoljem.

Cijeli slučaj se odigrao 23. avgusta. Nezvanično saznajemo da su D.P. i A.K. u saobraćaju zaustavili državljanina Srbije, s kojim su imali određeni poslovni odnos, te mu uputili ozbiljne prijetnje.

”D.P. i A.K. iz Prijedora uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da su osumnjičeni prijetnjom upotrebe vatrenog oružja oštećenom licu uputili ozbiljne prijetnje po život. Od osumnjičenog D.P. privremeno je oduzet plinski pištolj”, navode u policiji.

Dodaju da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će se nakon kompletiranja predmeta protiv D.P. i A.K. dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.