Gradiška

Pijan sletio s puta, policija mu oduzela neregistrovani opel

  • Izvor: ATV
  • 12.06.2024. 09:17

M.T. iz Gradiške povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Kozinci, na području Gradiške, a policija mu je oduzela automobil opel nakon što je utvrđeno da duguje više od 6.700 KM novčanih kazni.

Naime, M.T. je juče oko 15,50 časova opelom bez registracija sletio sa kolovoza. Utvrđeno je da je bio pijan te je i uhapšen.

"Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na vozilu nastupila materijalna šteta, a lice M.T. je zadobio tjelesne povrede. Izvršenim alkotestiranjem lica M.T. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,07 g/kg, te je uz upotrebu sredstava za vezivanje lišen slobode i smješten u prostorije za boravak lica lišenih slobode Policijske uprave Gradiška”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Daljim provjerama je utvrđeno da je M.T. višestruki povratnik u vršenju teših prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja, te je uvidom u registar novčanih kazni utvrđeno da M.T. ima dug u registru u iznosu od 6.750 KM. 

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil od lica M.T. te će protiv istog biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pratite nas i putem Vibera