Gradiška i Srbac

Petoro povrijeđenih u tri saobraćajne nesreće

  • 08.10.2018. 12:19

Pet lica povrijeđeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile na području Gradiške i Srpca, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

 Dva lica čiji su inicijali D.J. /40/ i N.M. /21/ iz Gradiške povrijeđena su sinoć oko 20.50 časova na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška u gradiškom mjestu Brestovčina. 

Lice čiji su inicijali D.J. vozio je automobil "opel omega", a N.M. je bio za volanom "audija", naveli su iz gradiške policije. 

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 17.40 časova i na području opštine Srbac u mjestu Kukulje gdje je povrede zadobilo lice čiji su inicijali N.B. /38/ iz Srpca, vozač automobila "hjundai" i njegov sugrađanin D.V. /58/ koji je vozio "mercedes". 

U Novoj Topoli kod Gradiške, na magistralnom putu Banjaluka-Gradiška, juče je oko 13.30 časova povrijeđena sedamdesetšestogodišnja K.M, koja je bila pješak. 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo "opel" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.P. /27/ iz Gradiške. 

Iz Policijske uprave Gradiška apelovali su da se građani pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja da bi na što veći nivo podigli svoju i bezbjednost građana

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.