Bogatić

Ovo je nastradali Radiša: Dao kćerki da vozi auto, ona se zakucala u drvo

  • Izvor: Kurir
  • 15.10.2023. 15:29

Radiša P. (48) iz okoline Bogatića poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se automobil bmv kojim je upravljala njegova kćerka D. P. (18) bez vozačke dozvole sletjela sa puta i zakucala se u drvo.

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko tri sata ujutru kada je tinejdžerka koja je bila za volanom izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela sa magistralnog puta puta Bogatić - Crna Bara i zakucala se direktno u drvo.

Od siline udarca nesrećni čovjek je preminuo na licu mjesta, dok je njegova kćerka od zadobijenih povreda upala u komu, a sada je iz šabačke bolnice transportovana za Beograd.

Automobilom uništio trafo stanicu

Automobilom uništio trafo stanicu

- Radiša i njegova kćerka vraćali su se sa svadbe i on je odlučio da joj da kola da vozi jer je on navodno malo više popio. Nesreća se desila u trenutku pa nesrećni čovjek nije uspio da reaguje - kažu mještani sela u okolini Bogatića za Kurir i dodaju:

- Navodno, tinejdžerka koja nema vozačku dozvolu i nije vješt vozač prebrzo je ušla u krvinu i bukvalno je ispravila i tako se direktno zakucala u drvo koje je bilo pored puta.

Pratite nas i putem Vibera