Mještani tvrde

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Ko mi plati pivu, reći ću mu istinu

  • Izvor: Kurir
  • 25.04.2024. 12:06

Dušan Janković, otac osumnjičenog Srđana Jankovića za ubistvo male Danke Ilić iskoristio je pravo da u VJT u Zaječaru pred tužiocem ne iznese svoj iskaz o slučaju ubistva Danke Ilić u kome je drugoosumnjičeni njegov sin Srđan.

On je kao i majka Dejana Dragijevića Svetlana juče odbio da daje izjavu u tužilaštvu.

Inače, iz sela Luka kod Bora odakle je Srđan Janković u VJT svjedočili su i poznanici i komšije, ali i kolege Jankovića i Dragijevića. U selu još neće da se izjasne mještani šta zapravo misle o ovom misterioznom slučaju, ubistvu nedužnog djeteta.

Poneki se usude da kažu za Srđana da ukoliko je stvarno učinio ovako nešto treba da robija do kraja života, dok drugi misle da, dok se dijete ne pronađe ne može niko da se okrivi.

Postavljen radar na Rebrovačkom mostu

Postavljen radar na Rebrovačkom mostu

- Srđanov otac Dušan i dalje misli da njegov sin nije kriv - kaže jedna mještanka i dodaje:

- Normalno se ponaša, dolazi u baštu, svakog dana, bere travu za stoku, ali i sjedi ispred seoske kafane i ispija pivo. Kao da se ne radi o malom djetetu o kome roditelji ništa ne znaju. Kako je nastradalo i gdje mu je tijelo - objašnjava komšinica.

Prema njenim riječima Dušan se ponekad i "našali".

- Pričaju kako dođe i kaže: "Ko će da plati pivo da mu kažem istinu?! Njemu je do šale, a sina će da zaboravi i kako izgleda - kaže jedna starija starija žena iz Luke i napominje da je ovo bacilo ljagu na cijelo selo - ističe mještanka.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program