Uhapšeni osumnjičeni

Otac i sin krvnički pretučeni na dječijem rođendanu, jedan preminuo

  • Izvor: Kurir
  • 03.10.2024. 13:48

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su Sašu K, Sašu J. i Milovana J, inače trojicu bjegunaca koji se sumnjiče da su 29. maja u austrijskom gradu Fezendorfu, zapadno od Beča, brutalno pretukli zemljake Zlatomira J. (66) i njegovog sina Zlatana J. (29).

Oni su, podsjetimo, nakon žustre rasprave na jednom dječijem rođendanu, kako se sumnja, nasrnuli na oca i sina, tukli ih i rukama i nogama, da bi stariji čovjek usljed zadobijenih povreda poslije nekoliko dana preminuo u bolnici.

Srpska policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije, intenzivno tragala za osumnjičenima za ovo nemilosrdno ubistvo, a trojici osumnjičenih su prije nekoliko dana lisice stavljene u Valjevu, njihovom rodnom gradu. Uhapšeni su poslije četiri mjeseca skrivanja od austrijske policije.

Džinovski insekt sije strah po Еvropi: Prenosi smrtonosni virus

Džinovski insekt sije strah po Еvropi: Prenosi smrtonosni virus

"Saša K, Saša J. i Milovan J. četiri mjeseca nalazili su se u bjekstvu, a sumnja se da su odmah nakon tuče napustili Austriju gdje se krivično djelo dogodilo. Članovi porodice pokojnog čovjeka, koji su takođe iz Valjeva, ranije su pričali da osumnjičene viđaju u ovom srpskom gradu, te da im nije nimalo prijatno zbog toga", navodi izvor.

Kako piše "Hojte", juče ujutru, srpska policija je došla do mjesta gdje su trojica osumnjičenih pritajili u posljednje vrijeme, nakon čega su im stavljene lisice na ruke.

Podsjećanja radi, pre tuče koja je dovela do smrtnog ishoda jednog od učesnika, došlo je do kraće svađe, a kao motiv napada navodi se to što se navodno Zlatan J. zabavljao sa kćerkom Saše J. i koji to nije odobravao.

Mjesec od trostrukog ubistva u Sanskom Mostu: Monstrum ostaje iza rešetaka

Mjesec od trostrukog ubistva u Sanskom Mostu: Monstrum ostaje iza rešetaka

"Ta veza je bila razlog zbog koje je dugo vremena između dvije porodice postojala netrpeljivost. I ranije je bilo incidenata, ali sve je kulminiralo krajem maja kada su se Zlatomir i Zlatan na proslavi dječijeg rođendana susreli sa Sašom i njegovim sinom Milovanom koji su bili u društvu nećaka Saše K", prenijeli su austrijski mediji riječi jednog od očevidaca, prenosi "Kurir".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.