Zaječar

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić sve negirao, tvrdi da je nije ni vidio

  • Izvor: Telegraf
  • 04.06.2024. 13:39

Srđan Janković negirao je da je ubio Danku Ilić.

- Danas, 04.06.2024. godine, u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, saslušan je osumnjičeni Srđan Janković, koji je u potpunosti negirao izvršenje krivičnog djela - stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

S. J. je dva mjeseca ćutao o ubistvu djevojčice, a onda je njegov branilac obavijestio tužilaštvo da će osumnjičeni ispričati sve. Međutim, iako je sve ukazivalo da će ukazati šta se desilo Danki Ilić, kao i gdje je njeno tijelo, s obzirom na to da je D. D. ranije priznao zločin i do detalja ga opisao, bez navođenja gdje se nalazi tijelo djevojčice, on je šokirao sve - negirao je izvršenje krivičnog djela i naveo da devojčicu nikada nije vidio?!

Djevojčica Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine.

Janković je uhapšen 4. aprila ove godine pod sumnjom da je ubio Danku zajedno sa kolegom Dejanom Dragijevićem.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?