Srpski narko-bos

Organizator svega: U velikoj akciji policije uhapšen Nešić

  • Izvor: Kurir
  • 09.10.2023. 16:13

Brazilska policija je u četvrtak uhapsila 16 pripadnika opasne bande zbog šverca kokaina, a među njima i Srbina, koji je označen kao organizator svega, Aleksandra Nešića. Ovaj Srbin uhapšen je u svom restoranu u blizini Sao Paola kao rezultat intenzivnog rada policija koja ga je dugo pratila.

Akcija hapšenja u Brazilu je dio borbe protiv Balkanskog kartela i saradnje međunarodnih agencija, stranih i srpske policije.

Kakako se saznaje, ovaj Srbin bio je na mjerama brazilske policije još od zaplijene prve pošiljke od 5,5 tona kokaina, a onda i 2 tone. Sniman je i praćen sve do četvtka kada je uhapšen u svom restoranu, odnosno oko godinu i po dana.

- Aleksandar Nešić je uhapšen u svom restoranu koji mu je bio i baza u gradu Gvaružu u blizini Sao Paola, na obali Atlanskog okeana - naveli su brazilski mediji.

Bitkoin tijesno iznad 26.000 evra

Bitkoin tijesno iznad 26.000 evra

Dok su tajni agenti pratili i snimali Srbina, bilo je primjećeno da je on jedna od glavnih karika u švercu kokaina.

- Agenti su ga pratili u stopu, razgovori su mu prisluškivani, a agenti su napravili i snimke Nešića. Na jednoj od njih se vidi kako on opušteno leži na ležačjci, držeći telefon u rukama. Inače, prilično se opušteno ponašao sve vrijeme - objašnjavaju izvori.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Gola nauka, dokumentarni program

    ' Gola nauka, dokumentarni program

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.