Kozarska Dubica

Optužen da je tukao ženu i prijetio joj: "Zaklaću te odmah"

  • Izvor: ATV
  • 14.02.2024. 15:34

Okružno javno tužilaštvo Prijedor podnijelo je optužnicu protiv M.T. iz Kozarske Dubice zbog sumnje da je je nekoliko puta tukao, te joj je prijetio da će je zaklati, a prema njoj je bio nasilan čak i pred policijom.

Prvi slučaj nasilja, kako se navodi u optužnici, se desio 28. oktobra 2019. godine, u popodnevnim časovima, u porodičnoj kući u mjestu Murati, opština Kozarska Dubica. napao suprugu D.T. tako što ju je nakon verbalnog sukoba fizički napao, odnosno, udario ju je držačem od štijača u desnu nadlaktice. Njegova supruga je od udarca dobila ogrebotinu.

Kako se dalje navodi u optužnici, 6. avgusta 2020. godine, optuženi je u večernjim časovima, u dvorištu porodične kuće, pijan prijetio, vrijeđao  i psovao supruzi. Potom je pod prijetnjom upotrebe skalpela, kada je žena pokušala da zahvati vodu iz bunara, obratio joj se riječima „Aj' probaj, j***m ti mrtvu majku, zaklaću te odmah, aj da te zakoljem“. Osim toga je u prisustvu policijskih službenika, prema supruzi  bacio vrećicu sa namirnicama uz psovke.

Tu nije bio kraj nasilju prema nesretnoj ženi.  Prvog januara 2021. godine, oko 16,00 časova optuženi je u porodičnoj kući upućivao pogrdne riječi a zatim i pretukao suprugu

„Upućivao joj je razne pogrdne riječi, a zatim fizički napao i tom prilikom joj nanio udarac u predjelu grudi, nadlaktice lijeve ruke i butinu desne noge, te je udarao rukama i hvatao za vrat“, navodi se u optužnici OJT Prijedor.

D.T. je 19. septembra 2022. kako ga optužnica tereti, nakon kraćeg verbalnog sukoba odgurnuo ženu nakon čega je ona izgubila ravnotežu, udarila glavom od zid i zadobila povredu nosa.

On je optužen za nekoliko krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program