Saopštenje

Okružno tužilaštvo Banjaluka: Žena među osumnjičenima za ubistvo

  • Izvor: ATV
  • 14.05.2024. 11:45

Muškarac iz Banjaluke koji je sinoć pronađen u napuštenoj kući u ulici Jovana Dučića, u besvjesnom stanju sa povredama po tijelu je preminuo, saopštilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Od posljedica zadobijenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

- Na lice mjesta dana 14. maja 2024.godine, izašao je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, a biće naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu - navodi se u saopštenju.

Muškarac pretučen nasmrt u Banjaluci, uhapšeno troje osumnjičenih

Muškarac pretučen nasmrt u Banjaluci, uhapšeno troje osumnjičenih

Od strane policijskih službenika PU Banjaluka tri lica inicijala D.J. rođen 1976.godine iz Čelinca, S.V. rođena 2004.godine iz Laktaša i D.K. rođen 1978.godine iz Laktaša, su lišena slobode i nalaze se na kriminalističkoj obradi, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo teško ubistvo.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičena lica će biti sprovedena na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: