Policija saopštila

Oduzeto 121,8 grama spida u Doboju i Tesliću

  • Izvor: ATV
  • 18.10.2023. 10:27

Policijski službenici Policijske uprave Doboj 16 i 17.10.2023. godine, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršili su pretres lica inicijala N.B. iz Doboja, kao i pretres lokacija koje koristi navedeno lice, saopšteno je iz PU Doboj.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto kutija sa sadržajem bijele prašaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 78,6 grama, dva paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 1,6 grama, ostaci pet ručno spravljenih cigareta tzv. džoint ukupne težine od 1,8 grama, jedna metalna drobilica, dva mobilna telefona i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje opojne droge, navodi se u saopštenju.

Isti dan na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću izvršen je pretres lokacija i vozila koje koriste lica inicijala M.Dž. i A.V. oba sa područja opštine Teslić, kao i pretres navedenih lica.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 41,6 grama, četiri vrećice sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine od 34,6 grama, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje i pakovanje opojne droge, navodi se u saopštenju.

Sramno ponašanje! Banjalučanin razbija trotinet na košarkaškom terenu, drugi snima i navija

Sramno ponašanje! Banjalučanin razbija trotinet na košarkaškom terenu, drugi snima i navija

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga protiv lica inicijala M.Dž. sa područja opštine Teslić i izvještaj o izvršenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga protiv lica inicijala N.B. iz Doboja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:15 Dokumentarni program

    ''Dokumentarni program

  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.