Hrvatska

Obračun migranata, Pakistanac izboden nožem

  • 05.07.2019. 11:56

Migrant iz Pakistana teško je povrijeđen nožem u obračunu najmanje sedam migranata iz Pakistana i Avganistana koji se dogodio u Gornjem Babinom Potoku i na željezničkoj pruzi kod Vrhovine u Hrvatskoj.

LJekari se bore za život Pakistanca, a kod trojice migranata su utvrđene lakše povrede. 

U Opštoj bolnici u Gospiću pružena je pomoć trojici muškaraca koji su lakše povrijeđeni, dok je teško povrijeđeni Pakistanac na liječenju u Opštoj bolnici u Zadru, javlja portal "Indeks". 

"Policijski službenici su sinoć prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mjestu Gornji Babin Potok pronašli muškarca bez ličnih dokumenata sa vidljivim povredama na tijelu, a ubrzo u mjestu Rudopolje šest muškaraca bez ličnih dokumenata, od kojih su trojica imala vidljive povrede na tijelu", saopšteno je iz policije. 

Utvrđeno je da su svi muškarci nezakonito prešli granicu i u toku je utvrđivanje njihovog identiteta, te dalje postupanje u skladu sa hrvatskim i evropskim zakonodavstvom.

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.