Jedno lice uhapšeno

Objavljen snimak pred jezivu tragediju u Barajevu! Mladić (17) sjedi na krovu, pežo kreće

  • Izvor: Telegraf
  • 29.07.2024. 15:49

Manje od jednog minuta trebalo je da se veselje pretvori u nezapamćenu tragediju, koja se za vikend desila u Barajevu. Podsjetimo, Nikola V. (17) stradao je kada je pao s krova "pežoa 307" na kom ga je vozio A. V. (17).

Na mrežama se pojavio snimak, nastao neposredno pred tragediju. Vidi se kako nastradali mladić sjedi na krovu, dok automobil kreće. Еkipa je bila vesela, a nastradali mladić je pjevao. Automobil odlazi, poslije čega je, kako je navedeno u opisu, došlo do kobnog pada.

Tragedija se, podsjetimo, dogodila u noći petka na subotu, oko 3 sata poslije ponoći u Ulici Sime Markovića u Barajevu. Za volanom je bio vršnjak nastradalog, A. V., koji nema vozačku dozvolu. Prema pojedinim informacijama, na krovu je, uz nastradalog bio i još jedan mladić, star 19 godina.

Kako se navodi, u jednom trenutku vozač je naglo zakočio, mladić je pao s krova direktno na glavu i ubrzo preminuo. Mladići su se veselili u jednom lokalu, poslije čega su izašli napolje, a ubrzo je došlo do tragedije.

Vozač "pežoa" A.M. (17) je uhapšen poslije nesreće i njemu je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.