Osijek i dalje priča o strašnom ubistvu

Novi detalji ubistva djevojke: Upucao je i dva sata nije pozvao policiju?

  • Izvor: 24sata.hr
  • 23.09.2023. 12:46

Osječka javnost još uvijek dijeli i službene i neslužbene informacije vezane za ubistvo Mihaele B., a razgovori o stravičnom slučaju koji je potresao cijeli grad, ne jenjavaju. Podsjetimo, Mihaelu B. (21) ubio je je policajac Marko Š. (27) nakon što je u nju opalio hitac iz službenog pištolja. Mihaela je imala prostrijelnu ranu u predijelu donjeg dijela glave i prema policijskom saopšteenju smrt je nastupila trenutno.

Policija je prvobitno objavila kako je hitac opalio zbog nestručnog rukovanja pa su policajca teretili za teško krivično đelo protiv opšte bezbjednosti. Potom je Državno tužilaštvo saopštilo da su krivično djelo prekvalifikovali u teško ubistvo.

U međuvremenu su se pojavile nove informacije. Naime, iako je juče načelnik sektora kriminalističke policije izjavio kako je osumnjičeni djevojku upucao nedugo prije nego je sve prijavio policiji i pozvao Hitnu, nezvanično se saznaje kako je od trenutka smrti djevojke do pozivanja policije prošlo gotovo dva sata tokom kojih je Marko i pomjerao stvari po stanu razmještajući ih i pozivao određene osobe.

Policajac osumnjičen za ubistvo djevojke

Policajac osumnjičen za ubistvo djevojke

Policija je izjavila kako se o tim okolnostima ne mogu oglasiti jer su predmet istrage, ali upravo to ponašanje osumnjičenika sugeriše na namjeru ubistva. Uprkos porukama koje su osvanule u prepisci između dvoje mladih ostaje nepoznato zašto je Mihaela otišla u stan M.Š. kobne večeri ako je rekla da ga više ne želi vidjeti i da se čudno ponaša. 

Prva nezvanična informacija koja je izašla u javnosti bila je da se Mihaela sama upucala, slučajno, jer to je navodno Marko rekao policiji, da je on u trenutku kada je pištolj opalio bio pod tušem u kupatilu. Potom se njegov iskazi mijenjao. Policija je imala težak posao utvrditi što je od svega izrečenog tačno, piše 24sata.hr.

Policija još takođe nije odgovorila na medijske upite da li su i kada zaprimili poruke iz mobilnog telefona koje im je poslao otac Mihaeline prijateljice nakon ubistva.

Objavljene poruke u kojima se ubijena djevojka žali na osumnjičenog policajca

Objavljene poruke u kojima se ubijena djevojka žali na osumnjičenog policajca

Podsjetimo, mediji su objavili poruke ubijene Mihaele B. Mihaela je poruke slala svojoj prijateljici. 

„Juče sam otišla kod njega do patrole. Kad sam došla on meni nije ništa rekao već je on mene tako jako zagrlio“, govori đevojka Mihaela B. između ostaloga u svojoj glasovnoj poruci. Mihaela dalje nastavlja kako 27-godišnjem M.S. donijela kafu i da su onda pričali. 

„On je meni rekao, uživo, da se ja njemu sviđam, rekao mi je da sam mu se uvukla pod kožu, u pet dana, dobro, vjerujem da se to može jer se i ja se s nekim zbližim“, kazala je prijateljici. 


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.