ATV saznaje

Novi detalji akcije u Bijeljini: Ovo su uhapšeni

  • Izvor: ATV
  • 08.09.2023. 09:09

U akciji "Koktel“ koju sprovodi Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapšene su tri osobe - Radan Dotlić, Dalibor i Željko Simić, nezvanično saznaje ATV.

ATV nezvanično saznaje da se uhapšeni sumnjiče da su u periodu od 25. februara do 5. marta 2021. godine pokušali da zapale kuću oštećenom licu.

Kako kaže izvor ATV-a, oni su prvo podmetnuli bombu pred kuću, a u nekoliko navrata su bacali i molotovljeve koktele.

Akcija

Akcija "Koktel": Uhapšeni sprovedeni u OJT Bijeljina

Kako nezvanično saznaje ATV, pored spomenutog trojca, juče je privedeno više osoba u Policijsku upravu Bijeljina zbog sumnje da su umiješani u krivična djela.

Akciju sprovodi Specijalna antiteroristička jedinica i Policijska uprava Bijeljina.

Podsjećamo, kako je saopšneo iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, tri osobe uhapšena su sinoćnoj akciji policije kodnog naziva "Koktel", a nakon kriminalističke obrade sprovedeni su jutros u Okružno javno tužilaštvo Bijeljina na dalje postupanje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.