Busovača

Neko bacio bombu na auto-plac: Ne znam ko je o ovo uradio, novi smo. Žele nas uplašiti

  • 11.08.2024. 20:30

Tokom noćnih sati jučerašnjeg dana u Busovači nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu ispred kompanije “Komarac” koja se nalazi u ZDK.

Ovom prilikom oštećeno je više vozila. Na lice mjesta izašli su pripadnici MUP-a ZDK koji su izvršili uviđaj.

Vlasnik objekta Denis Komarac za portal Crna-Hronika kaže da ne zna ko bi mogao ovakvo nešto učiniti. Neprijatelja nema ali sumnja na konkurenciju.

Gastro fest u Vukosavlju: Umjereno sa jelom i pićem na vrućinama

Gastro fest u Vukosavlju: Umjereno sa jelom i pićem na vrućinama

“Ja sam vlasnik auto kuće koja je otvorena prije 10 dana na Gavrinim kućama na pravac magistralne ceste između Busovače i Zenice. Sinoć u 00:15 sati nam je bačena bomba na placu i u tom trenutku su bila i d‌jeca tu i mogla se desiti bukvalno tragedija. Objavite da ljudi vide ovu sramotu, da se više ne desi nikom i da ne bi u buduće nečije dijete nastradalo. Iskreno ne znam ko bi ovo mogao napraviti. Tek smo otvorili, nije niko došao pričati sa nama nit išta tako da može biti bilo ko. Možda i konkurencija. Pa iskreno imalo bi logike da je neka konkurencija jer smo mi novi i vjerovatno žele da nas uplaše da zatvorimo ali naravno mi ćemo nastaviti raditi još jače", izjavio je Denis Komarac za portal Crna-Hronika.

Gori kod Atine, stanovnicima naređena evakuacija

Gori kod Atine, stanovnicima naređena evakuacija



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: