SIPA

Na području Bratunca uhapšen Tadija Mitrović

  • 10.09.2019. 15:23

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ uhapsili su na području Bratunca Tadiju Mitrovića koji je osumnjičen za ratni zločin nad civilima u mjestu Glogova 1992. godine.

Mitrovića /67/ Tužilaštvo BiH tereti da je kao pripadnik Vojske Republike Srpske postupao suprotno odrebama ženevskih konvencija o zaštiti civilnih lica za vrijeme rata.

On je osumnjičen za krivično djelo zločin protiv čovječnosti, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Mitrović, koji je osumnjičen za zločin protiv bošnjačkih civila, tokom dana biće predat postupajućem tužiocu koji će ga ispitati i donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje pritvora i daljim aktivnostima u predmetu.
 

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.