Nesreća na putu

Muškarac ukradenim automobilom sletio s ceste i završio u bolnici

  • 14.05.2021. 14:01

Pripadnici Policijske uprave Tomislavgrad provode kriminalističko istraživanje nad M. K. iz Bugojna zbog sumnje da je prouzrokovao saobraćajnu nesreću s ukradenim vozilom.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona, u četvrtak oko 22.30 sati na magistralnom putu Tomislavgrad - Šujica, u mjestu Mokronoge, dogodila se nesreća u kojoj je zbog neprilagođene brzine kretanja "golf 2" sletio s ceste. Tom prilikom je zadobio povrede.

Ljekarska pomoć je vozaču ukazana u Domu zdravlja u Tomislavgradu nakon čega je zbog težine povrede prebačen u Medicinski centar u Livno, gdje se nalazi na daljnjem liječenju, piše Avaz.

Operativnim radom policije je utvrđeno da je vlasnik vozila M. T. iz Tomislavgrada kojemu je iste noći ispred podorične kuće u ulici Andrijice Šimića u Tomislavgradu vozilo ukradeno.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.