Okružni sud u Banjaluci

Mladić (18) iz Gradiške šverc droge dogovarao na internetu

  • Izvor: Nezavisne
  • 01.10.2023. 17:05

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv osamnaestogodišnjeg Еrnada C. iz Gradiške, a terete ga za šverc narkotika koje je prodao i maloljetniku.

Optužnicu je podiglo banjalučko Okružno tužilaštvo i terete ga da se od 7. do 10. aprila ove godine bavio neovlaštenim nabavljanjem radi nuđenja, držanja i prodaje marihuane.

Kako je navedeno u optužnici, prodaju je dogovarao putem aplikacija Mesendžer i društvene mreže Instagram.

Poznato stanje povrijeđenih u tuči na svadbi u Bijeljini

Poznato stanje povrijeđenih u tuči na svadbi u Bijeljini

Navodi se da je optuženi 7. aprila putem aplikacije Mesendžer kontaktirao sa N.Č., kojem je nudio na prodaju marihuanu za iznos od 200 KM.

Istog dana je putem društvene mreže Instagram stupio u kontakt sa maloljetnim A.P., kojem je takođe ponudio na prodaju marihuanu, pišu Nezavisne.

Oni su se, kako se navodi, dogovorili da se nađu na benzinskoj pumpi u blizini tržnog centra, pa kada je maloljetni A.P. došao na dogovoreno mjesto, prodao mu je marihuanu za 40 KM.

Račun sa Oktoberfesta izazvao lavinu komentara

Račun sa Oktoberfesta izazvao lavinu komentara


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)