Potraga traje pet dana

Miroslav pozvao suprugu i rekao da ulazi u rijeku, od tada mu se gubi svaki trag

  • Izvor: Agencije
  • 30.04.2024. 19:07

Već pet dana nema novih informacija o nestanku Miroslava Gavazovića (40) iz Doljevca, koji je u petak 26. aprila nestao u blizini sela Klisura, pored Južne Morave, kada je, po riječima njegove supruge Amande Usainović, pokušao da pregazi rijeku kako bi skratio put do kuće.

Kako Amanda kaže, Miroslav ju je pozvao telefonom i rekao da ulazi u Moravu s namjerom da je pregazi i da je voda jako hladna. Taj poziv supruzi je uputio malo posle 12 časova. Od tog trenutka mu se gubi svaki trag. Supruga je pokušala pet minuta kasnije da ga pozove, ali je Miroslav bio nedostupan na telefon.

Još uvijek nema ni traga, ni glasa o nestalom muškarcu

Nestanak je ubrzo prijavljen policiji, a u potragu su se uputili porodica, prijatelji, kao i nadležne službe Sektora za vanredne situacije i ostali pripadnici policije.

Rusi

Rusi "poskidali" američke rakete!

Kako kažu supruga i jedan od sinova nestalog Miroslava, Vladica Gavazović, za sada nema nikakvih dodatnih informacija, ni pomaka u potrazi. Ujedno apeluju na nadležne službe da se u potragu uključe i ronioci, s obzirom na to da porodica sumnja na utapanje.

Iz Policijske uprave u Nišu potvrdili su da se traga za ovim Doljevčaninom.

Pratite nas i putem Vibera