Uhapšen vojnik

Ministarstvo: Pokrenuta istraga o hapšenju pripadnika Oružanih snaga BiH

  • Izvor: Agencije
  • 03.08.2022. 10:36

Ministarstvo odbrane u Savjetu ministara BiH i Oružane snage BiH osudili su svaki oblik neprofesionalnog ponašanja svojih pripadnika nakon što su obaviješteni da je pripadnik Oružanih snaga uhapšen zbog posjedovanja droge, te su povodom toga pokrenute istražne radnje.

Zajednički štab Oružanih snaga BiH juče je o hapšenju pripadnika Oružanih snaga obaviješten od Policijske uprave Foča, a nadležni u Oružanim snagama BiH odmah su pokrenuli istražne radnje iz svog domena djelovanja radi utvrđivanja svih činjenica, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

"Ministarstvo odbrane i Oružane snage BiH oštro su osudile svaki oblik neprimjerenog ponašanja pripadnika Oružanih snaga BiH, koje dovodi do povrede odredaba Etičkog kodeksa ponašanja i narušavanja ugleda Oružanih snaga BiH", ističe se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsilo je, u okviru akcije kodnog naziva "Vojnik", u fočanskom mjestu Miljevina dva lica, V.M. sa Pala i T.S. iz Foče i zaplijenilo 27 kilograma marihuane.


  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.