Samo u BiH

Mehaničari naplatili veliki servis, a nisu ga uradili

  • Izvor: Agencije
  • 17.06.2024. 10:16

U Sarajevu se pojavila još jedna prevara, ovoga puta u vezi s automehaničarskom radnjom, nakon optužbi da su naplatili veliki servis vozila iako isti nije bio obavljen.

Prema izjavi oštećenog, problemi su se pojavili odmah nakon navodnog servisa kada je primijetio nepravilnosti na svom vozilu.

“Platio sam veliki servis svog automobila, ali vrlo brzo sam primijetio da problemi nisu riješeni. Lampice su i dalje bile upaljene, isti problemi su se pojavili kao prije, što me šokiralo jer sam očekivao kvalitetnu uslugu za koju sam platio”, izjavio je taksista B.C.

Nestao muškarac iz Gradiške, policija moli za pomoć

Nestao muškarac iz Gradiške, policija moli za pomoć

Nakon toga, vozilo je ponovo odvezao u automehaničarsku radnju koja je tvrdila da je obavljen veliki servis.

Međutim, kada je automobil odvezen kod drugog automehaničara radi pregleda, utvrđeno je da servis nije bio obavljen kako je navedeno.

Podsjetimo, ovo nije privi slučaj, jer se u Sarajevu nedavno dogodio i slučaj krađe katalizatora sa vozila koje je bilo u automehaničarskoj radnji, prenosi "072".

Pratite nas i putem Vibera

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Naša Srpska (R)

    ''Еmisija 'Naša Srpska' donose aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.