Blažuj

Masovna tuča migranata u BiH, mještani zabrinuti

  • Izvor: Kliks
  • 18.07.2024. 18:36

Danas u poslijepodnevnim satima došlo je do tuče veće grupe migranata u Blažuju kod Sarajeva.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo za "Kliks" su kazali da im je prijavljeno narušavanje javnog reda i mira.

"Upućene su patrole, ali nije bilo upotrebe vatrenog oružja. Nisu nam javili da ima povrijeđenih", rekli su iz policije.

Mještani koji su javili za incident tvrde da su čuli pucnjavu i da to nije prvi put da se velike grupe migranata, koji se bave organizovanim kriminalom, sukobljavaju na području Blažuja kod benzinske pumpe i kod prihvatnog centra.

Banjalučaninu se bore za život nakon teške nezgode kod Maglaja

Banjalučaninu se bore za život nakon teške nezgode kod Maglaja

"Bilo ih je više od stotinu, i tako je često. Mi se u strahu zaključavamo u kuće kada krenu. Naoružani su, to su prave organizovane bande", rekla je čitateljka pomenutog portala.

Migranti se često sukobljavaju zbog divljih taksista koji ih prevoze na lokacije odakle pokušavaju preći na teritoriju ЕU.

Ističu da policija interveniše, ali da druge nadležne institucije nemaju rješenje ni za divlje taksiste niti za migrante koji prave krivična djela i siju strah.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:00 Od jutra do sutra (12+)

    'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)