Zagreb

Maloljetnik se predstavljao kao žena, dogovorio susret sa muškarcem a onda je uslijedio šok

  • Izvor: SRNA
  • 13.10.2024. 17:28

Pripadnici Policijske uprave zagrebačke sproveli su kriminalističku istragu nad maloljetnikom osumnjičenim da je posredstvom mobilne aplikacije, predstavljajući se ženskim imenom, dogovorio susret sa dvojicom stranih državljana, koje je fizički napao i opljačkao zajedno sa još dvije muške osobe.

"Oštećeni su po dogovoru na navedenu adresu došli taksijem, a osumnjičeni je došao zajedno sa još dvije muške osobe sa namjerom da ih teže povrijede. Napali su ih prvo verbalno, a potom i fizički, rukama i nogama, dok je jedan od napadača imao metalnu palicu kojom je udarao. Na kraju su ukrali mobilni i pobjegli", navodi se u policijskom saopštenju.

Maloljetnik je osumnjičen i da je posredstvom mobilne aplikacije, i u ovom slučaju predstavljajući se kao ženska osoba, dogovorio susret s muškarcem na području Zagreba kome je zajedno sa za sada pet nepoznatih muških osoba oštetio vrata, haubu, retrovizor, te prednje vjetrobransko staklo na vozilu kojim je došao.

Užas: Beba pala sa četvrtog sprata zgrade!

Užas: Beba pala sa četvrtog sprata zgrade!

"Za to vrijeme maloljetnik mu je prijetio pištoljem nalik na pravi, što je kod oštećenog izazvalo strah za njegovu sigurnost i život", dodaje se u saopštenju.

Maloljetnik je u zakonskom roku predat pritvorskom nadzorniku, a Opštinskom kaznenom državnom tužilaštvu za mlade u Zagrebu podnesen je poseban izvještaj.

Kriminalistička istraga se nastavlja s ciljem pronalaženja drugih osumnjičenih osoba. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.