Olovo

Maloljetnik najavio samoubistvo, policija ga spriječila - reagovao Interpol

  • Izvor: ATV
  • 29.05.2024. 11:39

Pripadnici Federalne uprave policije spriječili su maloljetnika da sebi oduzme život, nakon intervencije Interpola.

Naime, 12. maja, policijski službenici Odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala Federalne uprave policije su po dojavi Interpola locirali i identifikovali maloljetnika sa područja Olova koji je na društvenim mrežama najavio samoubistvo.

U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona navedeni maloljetnik je pronađen, te je o navedenom upoznat nadležni Centar za socijalni rad zbog daljnjeg nadležnog postupanja.

Haos na poljskoj granici, povrijeđen vojnik

Haos na poljskoj granici, povrijeđen vojnik

Ovo je 15. slučaj u posljednje dvije godine u kojima su policijski službenici Federalne uprave policije spriječili samoubistva maloljetnih osoba.

ATV saznaje da je proteklih dana policija spriječila još jedno samoubistvo. Ovaj slučaj dogodio se u Tuzli kada su reagovali pripadnici MUP-a TK i spriječili osobu da sebi oduzme život.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.