Policija otkrila razlog

Majka nestale Danke ne može na poligraf: "U njoj kucaju dva srca"

  • Izvor: Pink
  • 01.04.2024. 09:27

Major policije Bojana Otović Pjanović je, gostujući na Pinku, razjasnila sve nedoumice o majci nestale Danke Ilić (2), djevojčice koja je nestala 26. marta oko 13:45 časova u Banjskom polju, kod Bora. Ona je istakla i u kom pravcu dalje se nastavlja istraga

- Majka je prva bila na licu mjesta, ona je ključni svjedok, moguće je i da je sada u policijskoj stanici. Izlazili smo i na lice mjesta da se sprovede istraga, bila je i ona i članovi uže porodice, jer moramo krenuti od njih. Naša služba radi na telefonu, ali će istraga sve pokazati.

Srbin iz Beča o snimku: Tako se majke ne ponašaju

Srbin iz Beča o snimku: Tako se majke ne ponašaju

- Majka je u drugom stanju i ne može da se podvrgne poligrafu. U trudnoj ženi kucaju dva srca i poligraf nije moguć zbog toga. I zakon nalaže da se ne može trudna žena podvrgnuti poligrafu, nije odbila nego zakon tako nalaže - dodala je.

Ujak Danke Ilić (2) opisao kobne trenutke prije njenog nestanka

Ujak Danke Ilić (2) opisao kobne trenutke prije njenog nestanka

Podsjetimo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora ušla je u sedmi dan.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)