Zemun

Lopov došao u policiju da prijavi nestanak svog saučesnika pa uhapšen

  • Izvor: Kurir
  • 22.07.2024. 15:54

D.P. (38), koji je došao u Policijsku stanicu Zemun da prijavi nestanak svog druga M.K. (41), uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva pošto je za njim bila raspisana potraga! Inače, njegov prijatelj M.K., o čijem je nestanku planirao da obavijesti policiju, uhapšen je prije nekoliko dana.

"Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane policijskih službenika PS Zemun obaviješten da je realizovana potraga koja je raspisana za okrivljenim D.P. (38) koji je u saizvršilaštvu sa okrivljenim N.Ž. (30) i okrivljenim M.K. (41) izvršio krivično djelo krađa, a o čijim saslušanjima i određivanjima pritvora je javnost već obaviještena“, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Zemun su donijeli rješenje o zadržavanju okrivljenog D.P. zbog krivičnog djela krađa u saizvršilaštvu.

"Osnovano se sumnja da je 10. jula iz dvije zgrade u Zemunu oduzimao tuđe pokretanje stvari čija je vrijednost, prema navodima oštećenih, ukupno oko 90.000 dinara. Na saslušanju pred javnim tužiocem se branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđivano, pretežno zbog izvršenja imovinskih krivičnih djela, na prijedlog Trećeg osnovnog suda u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor“, dodaje se u saopštenju, prenosi Kurir.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)