Oglasila se policija

Konobarica palila šank pa zapalila goste: Ima teško povrijeđenih UZNЕMIRUJUĆЕ

  • Izvor: Agencije
  • 24.03.2024. 10:57

Sedam osoba povrijeđeno je noćas u incidentu u jednom noćnom klubu u Karlovcu.

Kako piše Radio Mrežnica, konobarica je “palila” šank i to sa pićem koje u sebi ima 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima.

Prema prvim informacijama, zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimku koji kola društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako šank “gori” zbog “ugođaja”, čuje se muzika i stihovi  “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvata nekoliko ljudi.

Zavladala je panika, a kako piše Radio Mrežnica, vrlo brzo stigla je policija, dok su povrijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Policija je potvrdila događaj i navela da su četiri osobe teško povrijeđene.

"Rano jutros oko 2.30 časova policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskom naselju Švarča u Karlovcu povrijeđeno više osoba. Na mjestu događaja obavljen je uviđaj kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povrijeđene opekotinama koje se nastale usljed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima dvadesettrogodišnje radnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i povređivanja osoba za šankom“, kažu u policiji.

Dodali su da slijedi dalje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program