Doboj

Kćerka Saše Kulišića gledala privođenje osumnjičenih za njegovo ubistvo

  • Izvor: Glas Srpske
  • 31.01.2024. 22:07

Osumnjičeni za ubistvo Dobojlije Saše Kulišića (46), njegova supruga Andrea Kajganić (32) i Dražen Lazarević (19), predati su u Tužilaštvo pomenutog grada, a ispred pomenute institucije bila je kćerka žrtve T. K.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo predati su u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Žena je osumnjičena da je nožem ubila Kulišića i da je svirepi zločin pripremila sa navodnim ljubavnikom Draženom.

Djelo je okvalifikovano kao teško ubistvo, a za njega je prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Inače policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve došla do saznanja da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubistvo i kako se sumnja lijekovima omamili Kulišića. Muškarca su u gluvo doba noći onesvijestili, ubacili u auto, te odveli u šumu gdje su ga vezali.


Majka četvoro djece brutalno ubijena

Majka četvoro djece brutalno ubijena

Sumnja se da su ga zajedno odveli u šumu, a da je žena ta koja je nožem ubila muža. Nakon toga je sa ljubavnikom otišla u iznajmljen stan u Banjaluku. Tijelo je bilo nago, vezano za drvo sa trakom preko lica i usta. Očevici kažu da je imao rasporen stomak.

Muškarac je uhapšen u Doboju, a žena u Banjaluci.

Ispred dobojskog Tužilaštva bila je prisutna i kćerka žrtve, koja je kazala da je došla samo da vidi lice žene koja je ubila njenog oca, piše "Glas Srpske".

Pratite nas i putem Vibera