Obrenovački put

Jeziva nesreća: Teško povrijeđeni dječaci, rođena braća

  • Izvor: Telegraf
  • 09.09.2024. 11:39

Dječaci od 14 i 8 godina koji su teško povrijeđeni u nesreći, koja se dogodila na Obrenovačkom putu u petak popodne, nalaze se u bolnici u teškom stanju, saznaje "Telegraf.rs". U pitanju su rođena braća.

U nezgodi je povrijeđen i njihov otac J.P. (47).

Kako saznaje "Telegraf", L.P. (8) ima prelom lobanje, nagnječenje mozga, prelom karlice i obje butne kosti. Njegov šest godina stariji brat A.P. ima nagnječenje mozga, unutrašnje krvarenje i tešku povredu slezine.

Njihov otac je prema posljednjim informacijama pušten na kućno liječenje.

Šenlučio usred dana: Teslićanin pucao iz automobila

Šenlučio usred dana: Teslićanin pucao iz automobila

Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Nezvanično, J.P. je sa dva sina bio u audiju kada je na njih naletio vozač mercedesa. Od silne udarca izletjeli su sa kolovoza i "zakucali" su se u autobus.

Vozač mercedesa odgovaraće za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    ' Naša Srpska