Nesreća

Iz Save izvučen leš muškarca

  • Izvor: ATV
  • 23.05.2024. 14:47

Tijelo M.M. iz Gradiške pronađeno je jutros u rijeci Savi, a prvi rezultati istrage ukazuju da se utopio nesrećnim slučajem.

Tijelo su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spasavanja Gradiška i policijski službenici PU Gradiška. Nezvanično saznajemo da je nesrećni čovjek pecao ribu kada ga je voda povukla.

U policiji navode da im je sinoć u 22.50 časova prijavljeno da se u blizini ušća u Savu u mjestu Gornja Dolina nalazi beživotno tijelo nepoznatog muškarca.

”Policijski službenici su postupili po prijavi i zajedno sa GSS-om Gradiška izvukli su tijelo iz rijeke nakon čega je utvrđeno da se radi o M.M. iz Gradiške. Uviđaju je prisustvovao mrtvozornik Doma zdravlja Gradiška koji je utvrdio da nema tragova nasilne smrti te da se radi o nesretnom slučaju”, saopštila je PU Gradiška.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela, te da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

U policiji su se zahvalili GSS-u na brzoj reakciji i dobroj saradnji.

Pratite nas i putem Vibera