Vlasenica

Istukla muža drvenom kašikom, on nju ogrebao tri puta

  • Izvor: Agencije
  • 16.09.2024. 18:52

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, Područna kancelarija u Vlasenici, nakon provedene istrage, podiglo je optužnicu protiv N.L. i C.L. zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz OJT Istočno Sarajevo. Optužnicu je potvrdio Osnovni sud u Vlasenici.

Optužnicom se N.L. i C.L. stavlja na teret da su dana 27. avgusta 2023. godine, u popodnevnim satima, u njihovoj porodičnoj kući, u kojoj žive zajedno kao supružnici, a koja se nalazi u Vlasenici, jedno nad drugim izvršili radnje primjene sile na fizički ili psihički integritet, navodi se u saopštenju.

Zvezde Granda bez Saše Popovića

Zvezde Granda bez Saše Popovića

Optužena L.C. je supruga L.N. više puta ogrebala noktima u predjelu ruku, ramena i leđa, te ga udarila drvenom kašikom u predjelu desne potkoljenice, pa mu je na ovaj način nanijela povrede u vidu višestrukih oguljotina po rukama, ramenima i leđima, te krvnog podliva u donjoj trećini desne potkoljenice.

Suprug L.N. je L.C. grebao noktima u predjelu zgloba lijeve ruke i na taj način joj nanio povrede u vidu tri ogrebotine u predjelu lijevog ručnog zgloba.

Pratite nas i putem Vibera