Potjernica

Hotelu nije platila smještaj pa završila na Tunjicama

Banjalučka policija uhapsila je državljanku Srbije Branu B. na osnovu međunarodne potjernice koja je za njom raspisana zbog prevare.

Kako saznaje ATV protiv Brane B. je u februaru prošle godine pokrenuta istraga jer nije platila usluge hotela u kojem je određeno vrijeme odsjedala u Banjaluci.  Uprava hotela je protiv nje podnijela prijavu, ali osumnjičena nije bila dostupna istražnim organima i za njom je prvo raspisana centralna potjernica.

Rješenjem Osnovnog suda u Banjaluci u julu ove godine određen joj je jednomjesečni pritvor, te je raspisana međunarodna potjernica na osnovu koje je i uhapšena i sprovedena u pritvorsku jedinicu KPZ Banjaluka.

”Policijski službenici PU Banjaluka 3. avgusta su pronašli i uhapsili B.B. iz Srbije na osnovu potjernice koju je raspisao Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela prevare. Osumnjičena je isti dan predata policijskim službenicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka radi sprovođenja u Kazneno-popravni zavod Banjaluka”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:43 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.