Banjaluka

Еvo ko je osumnjičen za ubistvo Zvonimira Stefanovića

Milica Diljević iz Banjaluke uhapšena je zbog sumnje da je ubila Zvonimira Stefanovića (53) koji je sa ubodnom ranom grudnog koša juče nađen mrtav u stanu u banjalučkom naselju Borik, saznaje ATV.

U vezi sa ovim zločinom oglasili su se i iz PU Banjaluka u kojem navode da je M.D. uhapšena zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ubistvo.

”U toku je kriminalistička obrada lica lišenog slobode, koje će nakon toga biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Sve mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, saopšteno je iz policije.

Zajedno sa Diljevićevom policija je juče privela i jednog muškarca, koji nije osumnjičen za zločin i ispitan je u svojstvu svjedoka. Prema nezvaničnim informacijama osumnjičena je njega pozvala da dođe u stan, gdje je zatekao Stefanovićevo tijelo.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.