Upotrijebljen i gasni pištolj

Dvoje uhapšenih zbog tuče u centru grada

  • 06.11.2018. 11:22

Policija je uhapsila dva lica iz Bijeljine čiji su inicijali B.S. /21/ i M.R. /23/ zbog tuče, nanošenja povreda i izazivanja opšte opasnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Oba lica uhapšena su juče u večernjim časovima, B.S zbog krivičnih dijela tjelesna povreda i izazivanje opšte opasnosti, a M.R. zbog počinjenog krivičnog djela tjelesna povreda, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave. 

U Policijskoj upravi navode da je juče oko 14.40 časova prijavljeno da je došlo tuče dva lica u Ulici Cara Uroša, te je policija izvršila uviđaj i tom prilikom pronađen je gasni pištolj, za koji se sumnja da ga je lice B.S. upotrijebilo pucanjem u vazduh. 

Oba lica su zadobila povrede, te su prevezena u bolnicu na ukazivanje ljekarske pomoći. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon sprovedenih istražnih radnji i dokumentovanja predmeta dostave izvještaji protiv navedenih lica.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.