Banjaluka

Drogiran uznemiravao putnike u autobusu pa napao policajca

  • Izvor: ATV
  • 07.05.2024. 11:12

D.Z. iz Laktaša uhapšen je juče u Banjaluci zbog napada na policajca i zloupotrebe droge.

"Nadležnoj policijskoj stanici istog dana oko 18,37 časova prijavljeno je da nepoznato muško lice u Banjaluci u autobusu uznemirava putnike. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli lice D.Z. koji se oglušilo o zakonito izdata naređenja policijskih službenika, pružalo aktivan otpor, te fizički napalo policijskog službenika, koji je zadobio tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Takođe, ljekarska pomoć je ukazana i D.Z. na Univerzitetskom – kliničkog centru Republike Srpske. 


Prijetio sugrađaninu, dobio batine pa uhapšen

Prijetio sugrađaninu, dobio batine pa uhapšen

"Lice D.Z. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge Еkstazi, a kod navedenog lica pronađena je i oduzeta manja plastična kutija u kojoj se nalazilo šest komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Еkstazi", dodaje se u saopštenju.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    Serija: Ljubavni zalogaji (12+)