Uhapšena dva lica

Drama u Banjaluci: Bježali od policije prema Vrbasu da bace drogu

  • Izvor: ATV
  • 03.09.2024. 11:05

Prava drama se odvijala juče nakon što je banjalučka policija pokušala da zaustavi Audi u kojem su se nalazila dva lica. Umjesto da stanu odlučili su da bježe i tom prilikom izazvali saobraćajnu nesreću. Ali ni tu nije bio kraj. Oni su zatim napustili vozila i krenuli prema Vrbasu da bace drogu.

"Prilikom sprovođenja aktivnosti, istog dana oko 12,40 časova u Banjaluci, prilikom zaustavljanja i kontrole, lice V.S. koje je upravljalo putničkim vozilom marke „Audi“ se oglušilo na zakonito izdato naređenje policijskih službenika i stavljajući u pogon vozilo kojim je upravljao izazvalo saobraćajnu nezgodu, kojom prilikom su nastala oštećenja na dva službena vozila Ministarstva unutrašnjih poslova. Takođe, lice S.V. i L.P. su nakon zaustavljanja, izašla iz vozila, te se dala u bijeg trčeći prema koritu rijeke Vrbas, kojom prilikom je lice L.P. pokušalo odbaciti i uništiti pvc vrećicu u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“. Lice L.P. i jedan policijski službenik su zadobili tjelesne povrede i ljekarska pomoć im je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kako ATV saznaje, riječ je o Vladimiru Sumonji i Luki Paniću.

Na osnovu naredbe Okružnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, istog dana, izvršeni su pretresi stana i drugih prostorija u Banjaluci, koje koriste navedena lica, kao i putničkog vozila marke „Audi“, koje koristi lice V.S., kojom prilikom je ukupno pronađeno i oduzeto oko 138,6 grama bijele  praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“,  oko 21 gram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“, digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Njemačka u velikom problemu?

Njemačka u velikom problemu?

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, lica V.S. i L.P. će danas uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:00 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.