Ganomeh Gazvan

Djevojku skinuo golu na planini - Zatražen pritvor za zlostavljača

  • 17.06.2021. 15:08

Tužilaštvo Kantona Sarajevo uputilo je Opštinkom sudu u Sarajevu prijedlog za određivanje pritvora Ganomehu Gazvanu, koji je osumnjičen da je u decembru prošle godine na Igmanu brutalno zlostavljao bivšu partnericu iz ljubomore, skinuvši je golu na surovoj zimi.

Prema riječima Azre Bavčić, portparola Tužilaštva KS Gazvan je osumnjičen za nanošenje teških povreda, protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti. 

Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bijega, uticaja na svjedoke, prikrivanja dokaza i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo.  

Gazvana su uhapsili pripadnici Granične policije BiH na prelazu Zvornik.

Nesretna žena je oteta nakon što joj je Gazvan u mobitelu našao poziv od prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Na surovoj hladnoći ju je pretukao i natjerao da se skine gole, a sve je snimao mobitelom. Polijevao ju je sokom i ponižavao. Na kraju ju je natjerao da šmrče spid.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Kontekst

    Kontekst' donosi pregled i analizu najvažnijih događaja i procesa u regionu i svijetu, razgovore i tumačenja političara, stručnjaka za međunarodne odnose, politikologa, diplomata.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 21:45 Garavice, dokumentarni film (R) (12+)

    'Dokumentarni film 'Garavice' reditelja Dragana Radovića, u produkciji Fondacije 'Zaboravljeni korijeni'donosi priču o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda tokom Drugog svjetskog rata.

  • 23:15 Dobro došli u Akapulko (16+)

    'Dobro došli u Akapulko' je američka akciona komedija iz 2019. godine u režiji Ivana Giljerma.

  • 01:00 Noćni program

    Noćni program